De Steek & Corona

We hebben besloten, wegens de veiligheidsmaatregelen, om De Steek te sluiten en dus (iig tot 6 april) de lessen, cursussen en workshops uit te stellen. Als je lessen volgt bij De Steek krijg je hier nog een mail over met extra informatie. Uiteraard kun je gewoon je lessen weer oppakken als het weer veilig is.

We zullen ons richten op het digitaliseren. Bijvoorbeeld: we zullen de webshop uitbreiden, onze patronen ook als PDF gaan aanbieden en we gaan proberen om sommige lessen ook te digitaliseren zodat je thuis deze ook zou kunnen volgen. Het laatste komt binnenkort meer info over.

De winkel is ook dicht. Je kunt alleen nog op afspraak langskomen. Maar we kunnen je ook de gewenste stoffen, patronen of fournituren toesturen. Als je dicht bij De Steek woont (Amsterdam West) kunnen we het ook persoonlijk bij je langs brengen. (mocht je dit willen, stuur ons een e-mail)

Plus, we gebruiken in deze weken onze naai- en lockmachines niet, dus mocht je deze willen huren zodat je ze thuis kunt gebruiken, dan is dat mogelijk. Deze kun je dan bijvoorbeeld deze week oppikken bij De Steek (stuur een mailtje voor meer info ook) Dit geldt ook voor onze weeframen.

Na dit alles gezegd te hebben nog even dit: blijf gezond en veilig! Zorg dat je zoveel mogelijk thuis blijft om levens te redden. En ook: het doet ons ook echt goed als je ons digitaal blijft steunen in deze roerige tijden, dankjewel vast daarvoor! En dan hopen we maar dat het snel weer voor bij is.

Veel liefs,
Natalie de Koning

(mailen kan naar info@desteekamsterdam.nl voor vragen)

 


Categories: De Steek

Post Your Thoughts