Laatste winter-korting

Ok misschien voelt het nog niet zo, maar over 1,5 maand is het toch echt lente! De Steek bereidt zich natuurlijk vast voor door verschillende nieuwe, leuke workshops en cursussen te lanceren. Bijvoorbeeld, we hebben met pasen een verf-weekend gepland met verschillende verfworkshops. Daarnaast staat ook weer voor april onze eerste bikini-cursus op het programma! Binnenkort komen ook de eerste lente-stoffen weer binnen in de winkel (binnenkort meer info).

Laatste winter-korting
Maar voordat de lente echt doorbreekt, bieden we jullie nog eenmaal een winterkorting voor de naailessen! Tot 8 maart kun je 10% korting krijgen op alle naailes-pakketten. Gebruik de code IsItSpringYet10? in de webshop bij het afrekenen (beschikbaar voor alle naailespakketten, beginnerscursus, maar ook combi’s zoals een kit + naailes). Als je je credits rechtstreeks in het rooster koopt krijg je bij een pakket van 4 lessen 1 les extra gratis.
Ga hier naar de verschillende pakketten waarvoor je de korting voor kunt gebruiken.


Post Your Thoughts