Friend Discount in Sewing Café

Are you already following sewing lessons in our Sewing Café and you want to introduce a friend? Or is it your first time and you want to start together? Now it is possible for both of you to get 10% discount if you purchase a 4, 6 or 8 lesson package in our webshop!

How? Send an e-mail to info@desteekamsterdam.nl with both of your e-mail addresses and receive a special discount code which you can use in the store.


There are 2 comments

 1. Astrid Vinkenoog

  Leuk dat je bij ons in de buurt bent gekomen, mijn vraag: ik ben 75 jaar…..naaien kan ik wel. Maar een patroon maken niet. Ik heb geen confectiemaat. Scuders maat 40….boezem 44 en heup 42. Kan ik dat bij jou leren of een patroon veranderen of weet jij iemand die dat kan doen.? Kortom…patroontekenen voor eigen gebruik. Ik eens je veel succes met deze “stek” groeten Astrid.

  1. workshop@iamnold.com

   Hi Astrid,

   Bedankt!

   Ja daar kunnen we zeker mee helpen! Patronen aanpassen kunnen we ook mee helpen in het Naaicafe. Echt vanaf het begin mooi passende patronenn maken, daar hebben we een speciale cursus voor, de patroontekencursus.

   Laat het me weten als u nog vragen heeft!

   Vriendelijke groet,
   Natalie de Koning

Post Your Thoughts